På utkikk etter seriøs aktør for russelogo? Det er mange ting man må tenke over før man bestiller en russelogo. Både pris, kvalitet, leveringstid og kreativitet hos designer spiller en viktig rolle. Når russegruppen har bestemt pris i forhold til russelogoen og funnet riktig logoleverandør har man kommet et godt stykke. Samtidig kan det være utfordrende å velge riktig logoleverandør som samtidig er en seriøs aktør. Vi gir deg tipsene!

Hos Russelogo.no får du premium russelogo av topp kvalitet fra en seriøs aktør som er størst i Norge siden 2009. Sjekk ut vårt store utvalg her.

Finn ut om du har valgt en seriøs aktør som logoleverandør:

  • Kan man se tilbakmeldinger fra andre russegrupper som har bestilt logo? Er russen fornøyd med logo fra denne leverandøren? Hos oss kan du sjekke hva andre russegrupper skriver om oss på Trustpilot.com. Vi er opptatt av å ha en åpen profil der alle kan se hva våre kunder syntes. Dette skaper troverdighet og viser at våre designere er opptatt av å levere unike produkter som russen er stolte av.
  • Hvordan ser tidligere logoer ut? Se på detaljene og vær kritisk. Er dette en klipp og lim logo som er ulovlig og som kan koste gruppen dyrt hvis den må fjernes? Dessverre opplever vi at det er mange logoleverandører på markedet som leverer logo av dårlig kvalitet som i mange tilfeller er en «rip off» eller ren kopi. Dette resulterer i at fortvilet russegrupper henvender seg til oss for å få en ny russelogo og dermed må betale for to i stedet for en. Unngå å havne i denne situasjonen ved å bestille fra en seriøs aktør.
  • Hva er prisen? Det er ofte slik at man får det man betaler for. Dersom logoen er veldig billig er ofte resultatet deretter også. Hvis designeren nesten ikke tjener noe på logoen vil man sjeldent legge ned mye arbeid i å gjøre den unik og profesjonell. Logoen fremstår derfor ofte som slurvete og med «Klipp og lim» detaljer.
  • Har din russegruppe blitt svindlet og aldri mottatt russelogoen dere har betalt for? Kontakt oss gjerne i dag så gir vi dere et godt pristilbud. Hos oss garanterer vi at dere vil motta en russelogo innen kort tid som står til alle forventninger.
seriøs aktør
seriøs aktør

Velg en profesjonell russelogo leverandør

Det er veldig viktig å velge en seriøs og profesjonell russelogo leverandør når man bestiller logo. Det koster kanskje litt mer, men i lengden vil det absolutt være verdt det. Det finnes mange useriøse aktører på markedet som kun er ute etter å svindle eller lure russen. Det finnes også mange aktører som dessverre ikke er spesielt flinke når det kommer til design av russelogo.

«Klipp og lim» metoden

Mange bruker metoder som «klipp og lim» der de kopierer andres varemerker og klipper sammen noe de selv tror er unikt. Resultatet ser dessverre veldig billig og uprofesjonelt ut. I tillegg er det ulovlig å kopiere andres varemerker uten tillatelse. Dette kan i verste fall føre til at man ikke får lov til å bruke russelogoen i russetiden. Man kan også bli anklaget for ulovlig kopiering og i verste fall få bot som må betales. På denne måten kan russelogoen raskt bli mye dyrere enn først planlagt.

På jakt etter russelogo?

Når man er på jakt etter den perfekte, unike og helt rå russelogoen er det noen ting som er viktig å tenke gjennom. En russelogo skal representere russegruppen på best mulig måte. Den skal være unik og skille seg ut i mengden! Uavhengig av om man er vanruss, bussruss eller vandreruss – alle bør ha en spesialdesignet russelogo. En premium russelogo som representerer din gruppe på best mulig måte. Man er kun russ en gang i livet så hvorfor ikke gå ALL IN!

Vi er størst i Norge på premium russelogo siden 2009! Sjekk ut vårt tilbud på russelogopakker her og bestill i dag.