Har dere dårlig tid og trenger logoen veldig raskt?

Sjekk ut vår VIP russelogo pakke i dag! Vi er raskest på levering i bransjen! Hos oss får du vanligvis første skisse innen 2-3 dager. Logoen er som regel helt ferdigstilt innen 1-2 uker. Leveringstiden kan variere noe ettersom det avhenger av hvor raskt du svarer på mail og hvor mange endringer som ønskes i logoen.

Bli prioritert før alle andre med VIP russelogo pakken

Dersom dere bestiller V.I.P russelogopakken vil deres bestilling bli prioritert fremfor alle andre bestillinger. Dette er et ypperlig valg for deg som har hastverk og trenger russelogoen ferdigstilt så fort som mulig. I tillegg til dette får man en rekke andre fordeler og tilleggsprodukter ved å velge denne unike logopakken. VIP russelogo pakken tilbys kun hos oss og vi garanterer at dere skiller dere ut i mengden med dette produktet.

Hvordan bestille russelogo

For å bestille russelogo, bannerdesign, klistremerker eller det du måtte ønske – gå direkte til vår hjemmeside. Benytt deg av tilbudet i dag! Hos oss betaler du ingenting før logoen er ferdig. Motta vanligvis første skisse innen 2-3 dager. Det er alltid endringer inkludert i alle våre logopakker. Med VIP russelogo pakken har du ubegrenset antall endringer inkludert. Vi strekker oss langt for å gjøre din russegruppe fornøyd.

VIP

Vi er best i Norge på premium russelogo

Det er veldig viktig å velge en seriøs og profesjonell russelogo leverandør når man bestiller logo. Det koster kanskje litt mer, men i lengden vil det absolutt være verdt det. Det finnes mange useriøse aktører på markedet som kun er ute etter å svindle eller lure russen. Det finnes også mange aktører som dessverre ikke er spesielt flinke når det kommer til design av russelogo.

Mange bruker metoder som «klipp og lim» der de kopierer andres varemerker og klipper sammen noe de selv tror er unikt. Resultatet ser dessverre veldig billig og uprofesjonelt ut. I tillegg er det ulovlig å kopiere andres varemerker uten tillatelse. Dette kan i verste fall føre til at man ikke får lov til å bruke russelogoen i russetiden. Man kan også bli anklaget for ulovlig kopiering og i verste fall få bot som må betales. På denne måten kan russelogoen raskt bli mye dyrere enn først planlagt.

Bestill russelogo på tilbud hos oss i dag!

Vi tilbyr også klistremerker, bannerdesign og mye mer. Russelogo.no hjelper dere gjerne med å designe en russelogo som følger regelverket og er 100% unik! Vi er størst på russelogo siden 2009 og har lang erfaring med russen. Våre designere er eksperter på grafisk design og forstår hva russen ønsker. Hos oss er du og din gruppe i trygge hender – vårt mål er å oppfylle deres ønsker.

  • Få første skisse innen 2-3 dager.
  • Vi har ingen forhåndsbetaling – betal når logoen er ferdig.
  • Vi lager kun premium logoer til topp kvalitet.
  • Vi får topp tilbakemeldinger fra russen. Les hva russen skriver om oss her.
  • Sammen skaper vi magi som blir lagt merke til og aldri glemt!

 

Sjekk ut vårt pristilbud på Russelogo.no i dag!