Budsjettvennlig russefeiring der man til og med kan spare penger? Vi gir deg tipsene! Russefeiringen nærmer seg med stormskritt og mange har allerede begynt å tenke ut hvordan man kan samle inn penger gjennom ulike dugnadsordninger.

De siste årene på videregående går fort og plutselig har man begynt på skolen igjen etter sommerferien og utgiftene kommer en etter en. Det er mange ting å tenke på som bestilling av russeklær, russekort, klistremerker, bil eller buss osv. Kanskje ønsker din russegruppe i tillegg en sang eller flere russelåter? Listen er lang på hva det kan legges penger på under russefeiringen.

På utkikk etter billig russelogo av premium kvalitet? Sjekk ut vårt store utvalg her på russelogo.no.

Hvordan få en budsjettvennlig feiring

Vi har full forståelse for at man har et budsjett som helst ikke skal sprenges. Dermed gir vi tips og råd til hvordan man kan ha en budsjettvennlig russefeiring og kanskje til og med spare litt.

Vær ute i god tid

 • Dette gjelder flere ting som blant annet det å skape en russegruppe og skrive en kontrakt slik at medlemmene føler seg forpliktet til å bidra
 • Bestill logo, låt og finn bil eller buss i god tid for å unngå å betale mer enn nødvendig. Mange steder blir prisene høyere jo nærmere selve russetiden man kommer. Derfor kan det være en god ide å være på utkikk i god tid.

Sett opp et detaljert budsjett

 • Kom til enighet i gruppen når det gjelder hva dere ønsker å bruke penger på.
 • En russegruppe består av ulike personer med ulike meninger og derfor er det viktig å ha respekt for hverandre og forståelse for at folk har ulike meninger, også når det gjelder det økonomiske aspektet. Samtidig er det viktig å lytte til flertallet og sørge for at ingen føler seg overkjørt.
 • Russetiden skal være en feiring av 13 års skolegang og det er viktig at alle kjenner på denne gleden av å endelig feire med gode venner. Økonomi og penger kan ofte skape splittelse og uenighet og dermed kan et budsjett som er godkjent av medlemmene på forhånd bidra til å opprettholde den gode stemningen.
budsjettvennlig
budsjettvennlig

Velg en eller to som er økonomiansvarlig i gruppen:

 • Dette avhenger selvsagt av størrelsen på russegruppen. Dersom man er en buss på 30 pers kan det være lurt å ha to personer som fordeler ansvaret. Er man derimot kun 5-6 stykker vil en være mer enn nok.
 • Det er allikevel viktig at alle bidrar og føler tilhørighet og forpliktelse til gruppen.

Trenger din russegruppe en premium russelogo?

Vi på Russelogo.no er størst i Norge på premium russelogo siden 2009 Dette gjør oss til eksperter på å forstå hva russen trenger og ønsker. Vårt team består av bransjens beste designere på grafisk design og russelogo. Med dette som utgangspunkt er vårt mål å overgå russens forventinger. Vi strekker oss alltid lenger for å gjøre dere fornøyd. Dette resulterer i at russen gir oss topp tilbakemeldinger!

 • Få første skisse innen 2-3 dager.
 • Vi har ingen forhåndsbetaling – betal når logoen er ferdig.
 • Vi lager kun premium logoer til topp kvalitet.
 • Vi får topp tilbakemeldinger fra russen. Les hva russen skriver om oss her.
 • Sammen skaper vi magi som blir lagt merke til og aldri glemt!

Sjekk ut vårt pristilbud på Russelogo.no i dag!