Jakten på den perfekte russelogo kan noen ganger virke uendelig. Fortvil ikke – vi hjelper mer enn gjerne med å ta frem en helt unik russelogo som reperesenterer din gruppe på best mulig måte. Man er kun russ en gang i livet og vi forstår hvor mye dette betyr for våre kunder. Siden 2009 har vi vært størst i Norge på russelogo med et enormt antall fornøyde kunder som vi er stolte av å ha samarbeidet med. På jakt etter inspirasjon for den perfekte russelogo? Sjekk ut vår instagram eller hjemmeside for å finne noe dere inspireres av.

Vi har knalltilbud! Sjekk ut vår hjemmeside i dag for tilbud på alle russepakker. Hos oss får du alltid det du betaler for og litt til.

Den perfekte russelogo

Først og fremst må man finne de man ønsker å starte en russegruppe med. Gruppen må bli enig om konsept og ikke minst budsjett i forhold til hvor mye man vil betale for en russelogo. Det er viktig å tenke over prisen før man bestiller. Man får ofte det man betaler for og en veldig billig logo er sjeldent av topp kvalitet. Det kan fort bli dyrt å gå for det billigste alternativet dersom ikke alle i gruppa blir fornøyd og man ender opp med å bestille en ny logo fra en annen leverandør.

perfekte russelogo
perfekte russelogo

Man får det man betaler for

Dersom man er villig til å bruke litt ekstra penger på en profesjonell russelogo leverandør, blir man garantert fornøyd. Man er jo kun russ en gang i livet og logoen skal representere din gruppe under hele russetiden. Da vil man at den skal være perfekt! Det er viktig å merke seg at en logo trenger ikke koste skjorta for å bli perfekt. Hos oss på Russelogo.no får man premium russelogo av topp kvalitet til en god pris. Akkurat nå har vi også ekstra pristilbud. Dere kan altså få drømmelogoen for en svært billig penge! Trykk her for å komme direkte til vår hjemmeside og se mer av hva våre ulike russelogopakker inneholder.

Velg en profesjonell russelogo leverandør

Det er veldig viktig å velge en seriøs og profesjonell russelogo leverandør når man bestiller logo. Det koster kanskje litt mer, men i lengden vil det absolutt være verdt det. Det finnes mange useriøse aktører på markedet som kun er ute etter å svindle eller lure russen. Det finnes også mange aktører som dessverre ikke er spesielt flinke når det kommer til design av russelogo.

Unngå «klipp og lim» metoden

Mange bruker metoder som «klipp og lim» der de kopierer andres varemerker og klipper sammen noe de selv tror er unikt. Resultatet ser dessverre veldig billig og uprofesjonelt ut. I tillegg er det ulovlig å kopiere andres varemerker uten tillatelse. Dette kan i verste fall føre til at man ikke får lov til å bruke russelogoen i russetiden. Man kan også bli anklaget for ulovlig kopiering og i verste fall få bot som må betales. På denne måten kan russelogoen raskt bli mye dyrere enn først planlagt.

På jakt etter premium russelogo til knallpris?

Når man er på jakt etter den perfekte, unike og helt rå russelogoen er det noen ting som er viktig å tenke gjennom. En russelogo skal representere russegruppen på best mulig måte. Den skal være unik og skille seg ut i mengden! Uavhengig av om man er vanruss, bussruss eller vandreruss – alle bør ha en spesialdesignet russelogo. En premium russelogo som representerer din gruppe på best mulig måte. Man er kun russ en gang i livet så hvorfor ikke gå ALL IN!

 

Vi er størst i Norge på premium russelogo siden 2009! Sjekk ut vårt tilbud på russelogopakker her og bestill i dag.