Trustpilot er verdens mektigste plattform for tilbakemeldinger!

Trustpilot kan alle skrive gratis tilbakemeldinger eller anmeldelser om en bedrift eller tjeneste. Vi på Russelogo.no har vært Norges største leverandør av russelogo siden 2009 og har vært på Trustpilot i mange år. Vi ønsker at alle tilbakemeldinger på vårt arbeid skal være synlig. På denne måten kan alle se at vi er en seriøs aktør som leverer det man betaler for – og litt til. Nedenfor kan du se hva russen skriver om Russelogo på Trustpilot.

Warner Bros 2020: 

«Flott logo, servert med glasur. Raskt levert og raske svar gjorde opplevelsen 10/10!»

trustpilot

Fiduci 2019:

«Russelogo.no stiller opp! Vi var litt sent ute med logodesign, men hva gjør vel det når Russelogo.no stiller opp. Det var veldig god kommunikasjon mellom oss og Russelogo. Vi fikk oppdateringer på skisser nesten daglig og fikk det slik vi ønsket ned til hver minste detalj. Det gikk kun 3 dager fra bestilling til vi fikk første skisse. Det tok kun et par dager før logoen var helt ferdig og sendt videre til trykk av klær.»

Kugalskap 2019:

«Rask levering! Kjempe kjekt å samarbeida med Russelogo. Dei forsto kva me meinte og korleis me ville ha logoen. Det var kjempefine, klare fargar og bra teikna. Ikkje minst kjemperask levering. Me fekk 1 skissa kun etter 2 dagar!»

Nattergal 2019:

«Kjempebra service! Fikk tilbakemeldinger veldig fort og de var veldig greie å jobbe med. Superfornøyd med resultatet!»

Axis 2020:

«Russelogo lager de heftigste logoene ever!! De er også lett å samarbeide med!»

Trap House 2019:

«Utrolig raske og god kundeservice– resultatet var verdt alt!»

Mufasa 2019:

«Ingenting å klage på! Vi fikk det akkurat som vi ønsket oss. Takk for godt samarbeid!»

Bajas 2019:

«Mye logo for pengene! Veldig bra tjeneste! Vi sendte inn våre tanker og konsept og Russelogo svarte raskt med skisser som passet perfekt. De var generøse med endringer og fikset på alt i minste detalj. De holdt hele tiden kontakt med gruppa og brukte aldri lang tid på å svare. Anbefales sterkt!»

Underground 2019:

«Utrolig flott samarbeid! Vi er superfornøyd med logoen!»

Haunted 2019:

«Disse gutta er proff til å tegne logo! Rask levering og veldig kul logo vi mottok. Detaljene i logoen og helheten var utrolig bra.»

Iconic 2019:

«Utrolig fornøyd! Det har vært et utrolig godt samarbeid med Russelogo.no. Rask respons på spørsmål og de var veldig tilpasningsdyktige. Vi ble veldig fornøyd med resultatet og anbefaler de sterkt til våre medruss og neste generasjonser!! Veldig dyktige designere og hjelpsomt personell.»

Stifler 2019:

«Raske og gode på leveringene sine. Anbefales absolutt!»

McQueens 2019:

«Veldig fornøyd! Logoen er akkurat slik vi ønsket«

Valhalla 2019:

«Svært profesjonelt samt godt samarbeid! Anbefales på det høyeste»

Walkman 2019:

«Utrolig bra logo og ingenting å si på servicen! Russelogo har vært seriøse og imøtekommende fra dag en, noe som har gitt oss en fet logo og en god kjøpsopplevelse«

Ustabil 2019:

«Utrolig bra samarbeid! De var veldig gode på å kommunisere med deg og holdere kontakten jevnlig underveis. De fyller ønskene dine og hjelper deg med å få en god plan på logoen!»

Telenobus 2019:

«Veldig fornøyd med resultatet! Enkel og rask kommunikasjon og de fulgte våre retningslinjer. Anbefales på det sterkeste!»

Kingsmen 2019:

«Kjemperask og bra logo – uten tvil!» Fantastisk hjelp og vi fikk akkurat det vi ønsket. Vi er kjempefornøyd med logoen vår. Anbefales sterkt! Kjemperask levering!

Khaleesi 2019:

«Vi er svært fornøyd med en utrolig fet logo fra dere! Veldig rask leveringstid og svært god hjelp å få. Et godt samarbeid! Tusen takk»

The Creation 2019:

«Vi er utrolig fornøyd med russelogoen, den ble bedre enn forventet! Claus og resten av gjengen var veldig samarbeidsvillige. Logoen ble lagd i god tid. Vi er takknemlig for de mange ulike filene vi fikk til web, logo, bare tittel og sosiale medier. Tusen takk!»

Diablo 2019:

«Meget bra – uten tvil! Rask levering. Utrolig kjapp respons og meget relevante svar. Ikke noe tull, rett på sak og fikk levert et meget godt resultat som vi er svært fornøyd med!»

Tedesco 2019:

«Glimrende service og veldig samarbeidsvillige i tillegg til rask levering!»

De utrolige 2019:

«Fantastisk – enkelt det beste valget! Fantastisk service og enkelt å komme med innspill. Utrolige designere og gruppen følte at vi hadde tatt det beste valget. Alle som vil ha en topp russelogo bør velge Russelogo.no!

Baker Street 2019:

«Utrolig fornøyd med logoen! Veldig god service!»

Gravediggers 2019:

«veldig bra samarbeid. De var alltid positive uansett når vi var mye frem og tilbake og ordnet alt vi ville ha!»

Basta Boi 2018:

«Herlig samarbeid! Første skisse kom med en gang og de oppdaterte skissene og logoen hele tiden når vi ville det. Kan anbefale Russelogo.no over ALLE ANDRE logoleverandører!»

Bacardi 2018:

«Veldig dyktige! Bra kundeservice, raske svar og rask levering. Ikke minst kjempebra resultat. Vi er storfornøyde med logoen og disse designerne anbefales! Takk for et supert samarbeid!»

trustpilot russelogo

Wet Bandits 2018:

«Dyktige designere! Flott kundeservice og stor frihet hos kunden. Vi er en gruppe på 12 medlemmer med mange ulike meninger og ønsker, men dere leverte veldig bra. Rask tilbakemelding og levering – anbefales! Takk for et supert samarbeid!»

Amnesia 2018:

«Vi har brukt Russelogo og kunne ikke vært mer fornøyd! Det er et supert samarbeid og resultatet med knallbra med topp kvalitet. Når de sier fornøydgaranti mener de det virkelig! Helt klart et samarbeid vi anbefaler til alle andre russegrupper! 10/10 – lett»

Hexagon 2018:

«En logo som ikke kunne blitt bedre!!!<3 For dere som ikke vet hvem dere skal velge til å lage logo – VELG RUSSELOGO FOR DE LEVERER VARENE!! De er veldig hyggelige, effektive, billige og om det skulle være noe fikset de det alltid. Utseende til slutt på logoen ble helt fantastisk og vi fikk den akkurat som vi ville. De er raske, effektive og billige! Vi takker for et fantastisk samarbeid»

Sjekk ut fler tilbakemeldinger fra russen til Russelogo på Trustpilot her.