Russefeiring som går inn i minneboka for evig tid? Vi gir deg tipsene for den beste russefeiringen. Sjekk ut avsnittene nedenfor for mer info!

1. Vis hensyn

Dersom man viser hensyn bidrar man til at enda fler får en god russefeiring. Det er ikke alle som like enkelt finner en gruppe å dele bil eller buss med. På den andre siden er det heller ikke alle som ønsker å være en del av en gruppe. Uansett er det viktig å vise hensyn å omsorg til medruss. Vær inkluderende å ta vare på russen rundt deg. På den måten bidrar du til at alle får en uforglemmelig russefeiring.

2. Sett opp et budsjett

Russefeiringen kan bli både dyr og lang. Det er mange utgifter som dukker opp i løpet av året. Mange har kanskje allerede satt av penger til bil eller buss, russeklær, russekort osv. Men dersom man ønsker å delta på ulike russetreff på tvers av landet koster dette også penger. I tillegg skal man gjerne leve på treffene, spise mat og drikke. Da kan det være lurt å ha litt ekstra lommepenger liggende. Tips til russen – være økonomisk! Spar litt av penger fra bursdager, jul, sommerjobb osv. På denne måten blir russetiden en fornøyelse både for deg og lommeboken.

3. Meld ifra

Dette er ikke alltid nødvendig men det er bedre å være på den trygge siden. Si ifra til medruss hvor du går hvis du forlater konsertområdet, drar hjem tidligere eller går alene når det er mørkt. Det går som regel fint men om det skulle skje noe er det godt å vite at man har sagt ifra om hvor man er.

4. Ikke frys – kle deg godt

Russetiden kan være både kald og lang. Selv om man ikke tar på seg russeklærne før i mai kan denne tiden også være svært uforutsigbar. Det er viktig å kle seg godt når man skal ut på utendørsfester eller landstreff på tvers av landet. Kombinasjonen av alkohol og lite klær kan fort bli farlig. På russetreffene tilbringer man ofte store deler av dagene utendørs. Husk at det er lite varme å få i en kald russebil som står stille. Ta med en ekstra genser, ullundertøy og ekstra skift så er du good to go! Bedre å ha med for mye enn for lite.

5. Lytt til kroppen

Man vil gjerne være med på alt når russefeiringen først har startet. Samtidig er dette en tid som for mange er en stor påkjenning for kroppen. Lite søvn, mye alkohol, mange inntrykk, lekser, tidlige skoledager og eksamen er ingen god kombinasjon. Da er det helt greit å velge å bli hjemme uten at man trenger å ha en god grunn. Lytt til kroppen om du begynner å bli småforkjølet eller rett og slett bare er sliten. Det er bedre å hvile et par dager og lade opp batteriene fremfor å ligge syk hele russefeiringen.

6. Vær tidlig ute

Fordelen med å være tidlig ute når det gjelder billetter til Landstreff, russebil eller bestilling av logo er at man ofte får en god pris. Vi på Russelogo.no anbefaler alle å bestille russelogo så tidlig som mulig for å få best mulig pris. På denne måten får man raskt litt penger til overs som kan brukes på andre gøye ting som; klistremerker, dekklogo eller bare en gjennomført fest med medruss.

russefeiring
russefeiring

Sjekk ut våre tilbud i dag og bestill direkte på vår hjemmeside. Vi garanterer en magisk russefeiring med vår premium russelogo!

  • Vi er Norges største leverandør av premium russelogo siden 2009!
  • Vi er raskest i bransjen – få første skisse innen 2-3 dager.
  • Vi har ingen forskuddsbetaling – betal når logoen er klar.
  • Vi har over 1000+ fornøyde russegrupper og får 9.7/10 på kundeomtaler.
  • Sjekk ut russens tilbakemeldinger på våre tidligere russelogoer her.