Hva med et russenavn som bringer god energi og representerer en krystall? Visste du at krystaller har trollbundet og fascinert menneskeheten i århundre. Det er ikke kun  krystallenes skjønnhet og vakre ytre som har gjort at de har hatt og har en sentral plass i mange sin hverdag.

Vi har super tilbud på russelogo i dag! Sjekk det ut her.

Det er også på grunn av energiene de ulike stenene skal medbringe. I denne artikkelen gir vi dere et lite lynkurs innen de ulike krystallene og bergartene. Kanskje finner dere det perfekte russenavnet som gjenspeiler nettopp den energien dere ønsker å bringe med dere i russefeiringen?

Vi har tilbud på russelogo

Er du eller din gruppe på utkikk etter russelogo? Sjekk ut vår hjemmeside i dag for tilbud på alt fra unik russelogo til klistremerker og bannerdesign. Vi har ulike pakker der innholdet varierer. Kvaliteten på selve logoen er den samme, så velg den pakken som passer deg og din russegruppe best. Er du usikker på hvilken du skal velge?

Ta gjerne kontakt med oss på chat på hjemmesiden for veiledning. Første skisse får du vanligvis innen 2-3 dager etterfulgt av ferdig logo. Den er som regel ferdig innen 1-2 uker, men det varierer noe avhengig av antall endringer man ønsker osv. Vi strekker oss langt for å gjøre russen fornøyd og har svært fornøyde kunder! Sjekk ut hva russen skriver om oss på Trustpilot. I tillegg slipper du å betale på forhånd – du kan fritt velge å betale på forhånd eller når logoen er ferdig.

russenavn

Kort og godt om krystaller som russenavn

Noen krystaller brukes slik de kommer rett fra naturen slik som beryll og bergkrystall. Andre blir slipt og bearbeidet som blant annet diamanter eller edelstener. Visste du at krystaller av kvarts ble hyppig brukt under krigen i radioen og har i senere tid får en sentral rolle innen urverk. Samtlige av jorden sine bergarter er satt sammen av en eller flere mineraler.

Ser vi for eksempel på bergarten granitt består denne av mineralene kvarts, feltspat og glimmer. Men hva er egentlig en krystall? Man kan kalle noe for krystall når et mineral har et ytre begrensning bestående av et sett med plane flater som forholder seg strengt geometrisk til hverandre. Vi har 32 ulike krystallklasser og i løpet av menneskenes liv har disse blitt brukt til ulike formål. Alt fra å helbrede stress, angst, søvnløshet, skape lykke eller kjærlighet til å bli smykker og ringer.

Krystaller har er stabil energi – kanskje det man trenger i russetiden?

Alle krystaller er ulike og har en ulik energi eller frekvens. Kroppen vår har derimot ustabile energifelt og ved å ta i bruk krystaller kan det gi stabilitet som bidrar til at vi føler harmoni.

  • Ametyst (Amethyst)

Assosieres med meditasjon og skal bidra til å gi en dypere forståelse. Passer ypperlig til å gi drømmetydning og mindfullness dersom man er plaget av søvnproblemer eller mareritt. I tillegg skal denne krystallen motarbeide fysisk og psykisk smerte samt regulere hormoner og hjelpe mot avhengighet. Dette kan være et kult russenavn med en dypere betydning.

  • Kvarts/bergkrystall (Quartz)

Denne krystallen skal gi trygghet og bidra til healing, klarhet, fokus og bevissthet. Den skal gi balanse i kroppen og hjelpe immunsystemet med å bli bedre. Den kan være ypperlig å bruke for en mer emosjonell detox.