Slik unngår du å bli svindlet ved bestilling av russelogo:

For de fleste er russetiden noe man har gledet seg til i flere år. Mange har jobbet hardt og spart penger i lang tid – endelig er året her. Det er mange ting man burde tenke på for å få en perfekt russetid – og det siste man ønsker er å bli svindlet!

Sjekk ut våre knalltilbud på premium russelogo her hos oss får du garantert det du betaler for!

Når det gjelder bestilling av blant annet russelogo finnes det mange aktører på markedet. Det å finne en seriøs hjemmeside eller aktør som faktisk leverer det man betaler for er lettere sagt enn gjort. Dessverre finnes det mange useriøse aktører på markedet som tjener penger på å svindle russen. Russegrupper bestiller for eksempel en russelogo og betaler mye for å få logoen perfekt. Etter noen uker mottar man aldri russelogoen og pengene er borte.

Tips for å se om en aktør eller hjemmeside er seriøs:

  • Kan man se tilbakemeldinger fra andre russegrupper som har bestilt på hjemmesiden eller Instagram? Er andre russ fornøyde med sin logo?
  • Har designeren gjort en god jobb med logoene? Se på detaljene og vær kritisk. Det siste man ønsker er å betale for en «klipp og lim» logo.
  • Man får ofte det man betaler for. Hvis prisen er «for god til å være sann», altså veldig lav er dessverre også kvaliteten på logoen deretter. Dersom man tar veldig lite betalt for å lage en logo er sjeldent resultatet så bra ettersom designet blir gjort raskt og slurvete.

Vårt beste tips er å se etter tilbakemeldinger fra andre russegrupper som har bestilt fra samme side. Dersom denne informasjonen er vanskelig å finne bør man være forsiktig.

Vi på russelogo.no kan vise til en profesjonell hjemmeside og en instagramkonto der vi hver dag legger ut russelogoer som vi har laget for russegrupper over hele landet. Vi tagger russegruppen i deres logo slik at både de og andre russ kan se at vi kun samarbeider med «ekte russ». Våre tilbakemeldinger fra russen er at de som oftest veldig fornøyde med resultatet! På denne måten kan andre russ se at vi er et seriøst firma som gjør vårt beste for at russen skal bli fornøyd.

Vi på russelogo.no lever for at russen skal få en god opplevelse gjennom vårt samarbeid oss. Hos oss garanterer vi at du får du betaler for – og litt mer! Vi gjør alltid vårt beste for at russen skal bli fornøyd og gi oss gode tilbakemeldinger!

Har din russegruppe blitt svindlet og aldri mottatt russelogoen dere har betalt for? Ta kontakt med oss i dag – vi gir dere et godt tilbud og garanterer at dere vil motta en russelogo innen kort tid som står til alle forventninger!

Vi tilbyr kun premium russelogoer og ønsker med dette å bidra til at alle russ får en magisk russetid! – hvertfall når det gjelder en magisk logo 😉

Vi hjelper din russegruppe i dag! Sjekk ut vår hjemmeside og bestill her