Verdens største plattform for anmeldelser og tilbakemeldinger

Trustpilot ble grunnlagt i Danmark i 2007 og har i løpet av kort tid blitt verdens største plattform for anmeldelser og tilbakemeldinger. Det er helt gratis å bruke Trustpilot både gjennom å gi anmeldelser eller få anmeldelser. På denne måten kan man raskt og enkelt finne ut om et selskap er pålitelig og seriøst gjennom å lese andres erfaringer.

En bedrift som ikke har noe å skjule

Grunnlegger og administrerende direktør av Trustpilot, Peter Holten Mühlmannsier sier at «Trustpilot-stjernene er mer enn bare en vurdering: De forteller at en bedrift ikke har noe å skjule, elsker kundene sine og deler vårt syn på å lage en stadig bedre opplevelse for alle involvert.»

Russelogo.no får topp tilbakemeldinger av russ

Vi på Russelogo.no bruker Trustpilot for å vise at vi er en seriøs aktør som ikke har noe å skjule. Vi deler andre russegrupper sine tilbakemeldinger med alle. På denne måten kan man enkelt se at vi er et pålitelig firma med fornøyde kunder. Vi på Russelogo strekker oss alltid lenger for at våre kunder skal bli fornøyde.

Dette skriver russen om oss på Russelogo.no

  • Vi er raske! Når du har sendt inn bestilling vil du motta første skisse innen 2-3 dager.
  • Vi kommuniserer med russen gjennom hele prosessen! Vi holder kontakt på mail og oppdaterer dere med nye skisser og endringer hele tiden. Vi er tilgjengelige alle dager i uken og svarer raskt på spørsmål.
  • Vi lytter til russen og skreddersyr etter deres ønsker! Vi strekker oss ekstra langt for at alle skal bli fornøyde.

Sjekk gjerne ut hva tidligere russegrupper har skrevet om oss på Trustpilot her.

Vi har vært størst på russelogo siden 2009 og har lang erfaring med russ. Vi består av et team designere som er eksperter på grafisk design og garanterer topp kvalitet til en svært god pris.

Sjekk ut vår hjemmeside i dag og bestill til en knallpris du ikke vil gå glipp av. Se mer og bestill på Russelogo.no.