Har din gruppe blitt svindlet på russelogo? Russetiden er noe de fleste har gledet seg til i mange år. Man har jobbet hardt og spart penger i lang tid – både gjennom dugnadsarbeid eller annen jobb. Endelig er året her og man er avgangselev ved videregående.

Sjekk ut vår hjemmeside for billig og premium russelogo fra en seriøs aktør!

I løpet av dette året er det mye som skjer og mye å ta hensyn til. Alt fra eksamener til russeklær, russetreff og alt annet som medfølger i det å være del av en russegruppe eller generelt elev siste året på VGS. Det er ingen tvil om at det siste man har lyst til å bruke tid og energi på er å bli svindlet av useriøse aktører når man bestiller russelogo.

svindlet
svindlet

Vårt beste tips

Vårt beste tips er at man velger profesjonelle designere som kan regelverket og garanterer at deres russelogo ikke bryter noen lover. Dersom ikke regelverket blir fulgt kan dere får problemer senere i russetiden og i verste fall bli nødt til å fjerne russelogoen. Dersom dere har betalt for «klipp og lim» logo er dette ulovlig og man kan få bøter for å benytte seg av denne. Dette er en veldig kjip situasjon å havne i når man har betalt penger for et produkt som skal brukes i russetiden. For å unngå å havne i en slik situasjon er det lurt å:

  • Sjekke tilbakemeldinger fra andre russ før man bestiller. Har logoleverandøren for eksempel Trustpilot eller en annen feedback side der man kan lese tidligere kunder sin erfaring. Hos Russelogo.no kan du være sikker på at du er i gode hender. Vi har vært størst i Norge siden 2009 og har flere hundre tilbakemeldinger fra fornøyde russ på Trustpilot.
  • Hvordan ser ferdigstilte logoer ut? Sjekk ut instagram og hjemmesiden til logoleverandøren. Ser logoen troverdig ut? Er de unike og holder høy kvalitet eller er det kopiering eller klipp og lim? Vær kritisk når dere analyserer og undersøker om leverandøren faktisk gjør et ordentlig arbeid. Dette kan spare dere for mye ekstra tid og penger i ettertid.
  • Vær skeptisk dersom dere må betale før produktet er ferdigstilt. Hos Russelogo.no krever vi ingen forhåndsbetaling. Du behøver ikke betale for russelogoen før den er ferdig. På den måten er du som russ sikker på at du får det du faktisk betaler for.
  • Tenk gjennom hva dere ønsker å bestille. Ønsker dere kun logo eller klistremerker, bannerdesign, hodebånd og diverse andre produkter i tillegg? Det kan være en god ide å kjøpe alt fra samme sted slik at samtlige produkter holder samme kvalitet og blir levert til samme tid. I tillegg får man ofte mer rabatt når man bestiller flere produkter samtidig.

Bestill russelogo på tilbud hos oss i dag!

Vi tilbyr også klistremerker, bannerdesign og mye mer. Russelogo.no hjelper dere gjerne med å designe en russelogo som følger regelverket og er 100% unik! Vi er størst på russelogo siden 2009 og har lang erfaring med russen. Våre designere er eksperter på grafisk design og forstår hva russen ønsker. Hos oss er du og din gruppe i trygge hender – vårt mål er å oppfylle deres ønsker.

  • Få første skisse innen 2-3 dager.
  • Vi har ingen forhåndsbetaling – betal når logoen er ferdig.
  • Vi lager kun premium logoer til topp kvalitet.
  • Vi får topp tilbakemeldinger fra russen. Les hva russen skriver om oss her.
  • Sammen skaper vi magi som blir lagt merke til og aldri glemt!

Sjekk ut vårt pristilbud på Russelogo.no i dag!