Man er kun russ en gang i livet så hvorfor ikke gå ALL-IN!

Sjekk ut våre dekklogo tilbud her.

Tiden du har ventet på i så mange år har endelig kommet – endelig er du russ! En 13 års lang skolegang skal feires og den skal feires på riktig måte. Russen fordeler seg på mange ulike russegrupper som består av både nære og bekjente venner. Nå er tiden inne for at gammelt vennskap skal forsterkes og nye vennskap skal dannes og foreviges.  Tiden er inne for å skape uforglemmelige øyeblikk som aldri blir glemt!

Gå sammen og skap et konsept

Når man har samlet en gjeng med russ og skapt en russegruppe blir man enige om konsept. Dette konseptet skal være «temaet» for russegruppen og representerer din gruppe på best mulig måte. Kun fantasien setter grenser for hva konseptet kan være – MEN hvorfor skape kun 1 konsept når man kan skape 2?

Uavhengig av om du har russebil, russebuss eller er vandreruss så kan ALLE ha et dekknavn og en dekklogo. Hva deres dekknavn skal være blir man enige om i russegruppen. Dette dekknavnet skal vise alle at dere er en gruppe som holder sammen i tiden fremover – russetiden.

Dekknavnet slippes tidlig, ofte med en gang man er tilbake på skolen etter sommerferien. Dette dekknavnet trykkes på gensere, hoodies, klistremerker og parkas før man får russedressen eller russebuksen.

Dekknavnet og logoen sitt viktigste formål er å skjule deres egentlige konsept og logo som dere skal trykke på klærne i april/mai.

Skap dobbel morro med dekknavn!

  • Få ekstra oppmerksomhet og spenning rundt russegruppen sitt egentlige konsept ved å ha dekknavn. – Skap ekstra spenning i hverdagen!
  • Få dobbelt så stor sjanse til å vinne priser! Bli med i trekning og konkurranser der man kan vinne fler priser som «Årets dekknavn» eller «Årets dekklåt». – En god grunn til å lage en ekstra fet russelåt!
  • Vis alle hvem din russegruppe består av ved å trykke dekklogoen på klærne til gruppe medlemmene.

Trenger din gruppe hjelp med å lage en PREMIUM dekklogo som blir lagt merke til? Vi hjelper deg i dag!

Send inn en bestilling på www.russelogo.no og fortell oss hva deres gruppe ønsker. Sammen skaper vi magi med dobbel morro – hvorfor kun ha en logo når man kan ha to? Man er jo bare russ en gang!