Hos oss er det ingen forhåndsbetaling og man kan fritt velge å betale med en gang eller når logoen er ferdig. Du skal være sikker på at du er i trygge hender når du bestiller logo hos oss. I tillegg til å betale først når logoen er ferdig tilbyr vi alltid endringer i våre russelogo pakker. På den måten kan du komme med ulike forslag og gjøre endringer underveis i prosessen, helst kostnadsfritt. Du kan lese mer om ofte stilte spørsmål og svar når det gjelder bestilling av premium russelogo på vår hjemmeside.

Hva er forskjellen på de ulike pakkene?

Vi tilbyr tre ulike logopakker:

  • Russelogo Standard 2990kr (før 4990kr)
  • Russelogo Gull 3990kr (før 7990kr)
  • Russelogo V.I.P 5990kr (før 11990kr)

Les mer om hva de ulike pakkene inneholder her. Se også bildet nedenfor, men vær oppmerksom på at du får de den fullstendige informasjonen på vår hjemmeside.

ingen forhåndsbetaling
ingen forhåndsbetaling

 Hva er vektorgrafisk design?

Vektorgrafisk design betyr at logoen kommer i et format som gjør at den kan trykkes på alt fra trykksaker som buss, van, klær, klistremerker osv. Alle våre russelogopakker inkluderer vektorgrafiske filer. Dere mottar disse filene når logoen er ferdig og betalt. Hos oss kan du altså trykke logoen på klistremerker dersom du bestiller det hos en annen leverandør. Det gjelder også bannerdesign. Vær oppmerksom på at vi også tilbyr både klistremerker og bannerdesign samt mer. Sjekk gjerne ut vårt utvalg på hjemmesiden i dag – vi har alltid tilbud!

Outlet logo til svært lav pris

I tillegg til logopakkene nevnt ovenfor tilbyr vi også et helt eget konsept som heter outlet logo. Dette er unike russelogoer som er ferdiglaget. Dere kan velge mellom et bredt utvalg av disse på vår hjemmeside. Når dere har funnet deres favoritt endrer vi selvsagt navn, årstall osv.

Outlet logo er et ypperlig valg dersom man ikke ønsker legge for mye penger på en russelogo, men samtidig ønsker et produkt av høy kvalitet som er unikt. I tillegg til dette har vi rekord rask leveringstid på våre outlet logoer ettersom de allerede er ferdigstilt av våre designere. Det eneste som gjenstår er små endringer ut fra hva dere ønsker.

Vi har knalltilbud på russelogo nå!

Vi tilbyr også klistremerker, bannerdesign og mye mer. Russelogo.no hjelper dere gjerne med å designe en russelogo som følger regelverket og er 100% unik! Vi er størst på russelogo siden 2009 og har lang erfaring med russen. Våre designere er eksperter på grafisk design og forstår hva russen ønsker. Hos oss er du og din gruppe i trygge hender – vårt mål er å oppfylle deres ønsker.

  • Få første skisse innen 2-3 dager.
  • Vi har ingen forhåndsbetaling – betal når logoen er ferdig.
  • Vi lager kun premium logoer til topp kvalitet.
  • Vi får topp tilbakemeldinger fra russen. Les hva russen skriver om oss her.
  • Sammen skaper vi magi som blir lagt merke til og aldri glemt!

Sjekk ut vårt pristilbud på Russelogo.no i dag!