Dette året har bidratt til at de fleste har fått hverdagen snudd på hodet med et korona virus som herjer på tvers av landegrenser. Det gjelder også russen som har gått en svært annerledes russetid i møte. Fjorårets russ fikk en amputert russefeiring der samtlige landstreff ble avlyst og russefeiringen for mange ble flyttet fra mai til juni. Årets russ startet høsten med nytt håp og et ønske om en mer normal russefeiring, slik vi kjenner det.

På jakt etter russelogo? Sjekk ut vår hjemmeside for tilbud og bestill din logo online i dag.

Store utfordringer i disse korona tider

Så langt har både Norge og resten av verden opplevd den ene utfordringen etter den andre. En rekke nedstengninger, lokale og nasjonale tiltak setter sine spor i samfunnet. De siste ukene har ulike mutasjoner av viruset skapt sosial nedstengning i flere av de store byene i landet. Landegrensene er i praksis stengt og i de fleste steder i landet er det forbudt å samles fler enn 5-10 personer. For russen har dette skapt store konsekvenser. Russen samles gjerne i store grupper med russebussen og omgås med andre russ.

Russen går foran som et godt eksempel

Mange tenker nok at russen er de som sliter minst i denne pandemien. «Fest er noe man kan ta igjen senere» er tanker mange har. På mange måter kan dette stemme og det er ingen tvil om at tiden for fest kommer. Samtidig er ikke russetiden noe man kan ta igjen ved en senere anledning når man er 25. Derfor er det ingen tvil om at for veldig mange betyr dette en annerledes feiring. I tillegg har russen brukt mye penger på noe som ikke gikk å realisere.

Samtidig er det viktig å rose russen for tålmodigheten de har vist. Hvis det er noen i dette landet som har respektert tiltakene og stått sammen i å følge dette så er det russen. De har mottatt den ene negative beskjeden etter den andre og respektert avgjørelsene. Dette er ungdommer som skal feire 13 års skolegang. De har planlagt denne feiringen i flere år. Hatt en rekke deltidsjobber for å få råd til alt som følger med siste året og tiden man går i møte som russ.

Sosial nedstengning under korona gir store konsekvenser

Korona pandemien vi nå erfarer har ikke bare lagt en demper på fest. Det har ført til at skoler har blitt stengt og eksamener blir utsatt. I tillegg har kvaliteten på undervisningen blitt langt dårligere. Ungdommer som er på vei ut i livet mister også viktigheten av det sosiale samværet. Barn som sliter med voldelige foreldre eller har andre problemer der skolen er lyspunktet i hverdagen, får ikke lenger tilgang på dette via digital undervisning. En sosial nedstengning setter dypere spor en man tenker over. For russen er det ikke bare russebussene som har stått parkert det siste året. Det følger så mye mer og derfor ønsker vi i Russelogo å rose russen for den utrolige innsatsen. Tusen takk til alle russ for respekten dere har vist over hele landet når det gjelder tiltak for å bekjempe korona viruset.

korona

Vi kommer oss gjennom dette sammen

Sammen skal vi klare dette og russen har gått foran som prakteksempler på hvordan man skal takle en hverdag som har blitt snudd på hodet. Vi håper at vaksineringen bidrar til at man snart får en mer normal hverdag og ønsker russen i 2021 en fantastisk russetid.

Hos Russelogo.no gjør vi vårt beste for at dere skal få den uforglemmelige russefeiringen og derfor tilbyr vi alle våre produkter online til en knallpris. Sjekk ut vår hjemmeside for mer informasjon og bestill i dag.

Les om våre tilbakemeldinger fra russ over hele landet her. Hos oss blir du garantert fornøyd!