Hva med å velge russenavn ut fra krystaller som representerer russegruppen best mulig? Krystaller kan beskrives som tredimensjonal stabel av enhetsceller. De skal gi energi og bidra til stabilitet, harmoni, suksess og kjærlighet for å nevne noe. I forrige artikkel gikk vi grundigere inn på hva som ligger bak ordet krystall. Kort fortalt representerer de ulike energier og skal bidra til å skape forbedring på det feltet hver sten representerer.

Sjekk ut vårt supertilbud på russelogo i dag!

Finn et russenavn ved hjelp av krystaller

I russetiden kan det være vanskelig å finne et navn som representerer gruppen på best mulig måte. Derfor har vi samlet noen av de mest kjente krystallene med en kort forklaring. Kanskje finner dere den krystallen som representerer dere best. Da kan russenavnet for eksempel være Citrine som skal gi suksess spesielt i karrieren. Det kan være aktuelt ettersom dere nå er ferdig med 13 års skolegang og skal ut i enten arbeidsliv eller videre studier.

Hos oss får du premium russelogo til knallpris

Er du eller din gruppe på utkikk etter russelogo? Sjekk ut vår hjemmeside i dag for tilbud på alt fra unik russelogo til klistremerker og bannerdesign. Vi har ulike pakker der innholdet varierer. Kvaliteten på selve logoen er den samme, så velg den pakken som passer deg og din russegruppe best. Er du usikker på hvilken du skal velge?

Ta gjerne kontakt med oss på chat på hjemmesiden for veiledning. Første skisse får du vanligvis innen 2-3 dager etterfulgt av ferdig logo. Den er som regel ferdig innen 1-2 uker, men det varierer noe avhengig av antall endringer man ønsker osv. Vi strekker oss langt for å gjøre russen fornøyd og har svært fornøyde kunder! Sjekk ut hva russen skriver om oss på Trustpilot. I tillegg slipper du å betale på forhånd – du kan fritt velge å betale på forhånd eller når logoen er ferdig.

russenavn

Røykkvarts (Smoky Quartz)

Symboliserer hverdagslivet og skal bidra til stabilitet og harmoni ved å fjerne stress og negativ energi. Passer til å gi ren luft og clearing i hjemmet i tillegg til at den er bra for mage, ben og muskler. Smoky Quartz skal også bidra med å gi positive tanker. Dette kan være et godt alternativ til krystaller som russenavn.

Rosenkvarts (Rose Quartz)

Krystallen som representerer kjærlighet og forhold. Denne stenen bringer harmoni, kjærlighet og hjelper med både selvfølelse og selvbildet. Den kan også hjelpe mot kjærlighetssorg såvel som å finne kjærlighet.

Blodstein (Bloodstone)

Krystallen som skal rense kroppen gjennom blodet ved å øke blodsirkulasjon, stimulere lymfedrenasjon og revitalisere kroppen. Bloodstone skal også fremme mindfullness samt virke beroende på kropp og sjel.

Citrin (Citrine)

Den mest populære krystallen for karriere og økonomisk suksess. Den skal fremme suksess i jobbsammenheng, styrke konsentrasjon og motivasjon. I tillegg har citrin en varmende effekt og hjelper mot depresjon, fobi og nerver. Det handler om å finne glede i det du gjør og samtidig gjøre det enklere å leve i nuet.

Turkis (Turquiose)

Krystallen som knyttes til god helse og beskyttelse. Spesielt skal denne stenen virke helbredende når det gjelder hals, øyne og immunsystemet. I tillegg skal Turkis styrke kreativitet og kommunikasjon. En populær krystall for mange.

Selenitt/Månesten (Selenite)

Denne krystallen symboliserer det mer åndelige og spirituelle. Kraften fra denne stenen skal gi klarhet og åpenhet slik at du er mer rustet til å ta avgjørelser. I tillegg skal den virke beroligende på humørsvigninger og på denne måten bidra til mer stabilitet i hverdagen.