Vi gir deg tipsene til en god og økonomisk russefeiring og tilbud på logo! Russetiden og avslutningen av en 13 års lang skolegang nærmer seg med stormskritt. For at denne tiden skal bli uforglemmelig på best mulig måte er det viktig å tenke gjennom et par ting. De siste årene har russetiden blitt stadig lengre. Selv om russedressen ikke kommer på før slutten av april begynner utgiftene å løpe allerede ved skolestart.

På utkikk etter russelogo? Sjekk ut vårt tilbud og bestill premium logo i dag.

Finn din russegruppe

Dersom man vil være en gruppe i russetiden burde man samle denne gjengen i god tid før russefeiringen starter. Når man har laget en gruppe kan man starte planleggingen – hva skal man bruke penger på i russetiden?

russelogodesign

Sett opp et budsjett

Finn ut hva som skal være felles utgifter i russetiden. Hvilke utgifter skal spleises på og hvor mye skal man betale hver? Dette kan være lurt å finne ut av så tidlig som mulig. Noen har kanskje planer om å bruke langt mer på en buss eller bil enn andre. Da er det viktig å møtes på midten og bli enige. Det er kjipt å starte russetiden som uvenner når dette enkelt kan unngås med litt planlegging.

Hva skal budsjettet inneholde?

Kun fantasien setter grenser for hva budsjettet skal inneholde, men det er lurt å bli enige om felles utgifter. Nedenfor kommer en liste med forslag til utgifter som kan være lurt å dele på.

 • Sett av penger til bil/buss – hvor mye skal dere betale hver?
 • Sett av penger til renovering eller oppussing av bil/buss
 • Musikkanlegg
 • Russelogo
 • Bestille klær – klistermerker, hodebånd, parkas, russekort osv.
 • Kjøpe billetter til ulike russetreff. Hvilke russetreff skal dere gå på?
 • Andre utgifter som alkohol, bensin til bil/buss, penger til sjåfør dersom man leier det osv. Det kan også være lurt å ha en felles konto der alle i gruppen setter inn et lite beløp i måneden som skal gå til slike utgifter som bensin. I tillegg kan dette være en sikkerhet dersom noe blir ødelagt på bilen og den må på verksted.

Det er ingen tvil om at russetiden er kostbar. Samtidig kan spare mye penger dersom man planlegger og er ute i god tid.

Hvorfor burde man planlegge i god tid?

Fordelen med å planlegge er at man har tid til å spare opp penger og få en økonomisk russefeiring. Det er begrenset hvor mye man klarer å jobbe midt i russetiden med eksamener og russetreff. Da kan det være lurt å begynne sparingen et par år tidligere gjennom blant annet dugnadsarbeid. Andre fordeler ved å starte tidlig er at man kan få billigere pris!

På utkikk etter en premium russelogo?

Vi på Russelogo.no består av et designteam med lang erfaring i bransjen. Vi er Norges ledende innen russelogo og har levert premium logoer til Norges russ helt siden 2009.

 • Vi skreddersyr logo etter dine ønsker og behov.
 • Vi er raskest! Få første utkast innen 2-3 dager.
 • Hos oss er det ingen forskuddsbetaling. Du kan velge å betale når du bestiller eller når logoen er ferdig.
 • Vi scorer høyt på fornøyde kunder og strekker oss langt for at russen skal bli fornøyd.

Bestill logo hos oss i god tid å få raskere levering og bedre pris. Dersom man er ute i god tid konkurrerer man ikke med like mange og flere profesjonelle russelogo firmaer har gode priser på logo. Når russetiden starter er det flere tusen russ som bestiller samtidig. Da må man ofte betale mer og vente lenger på logoen. Fortvil ikke – vi ønsker at du skal få en økonomisk russefeiring!

Sjekk ut vårt utvalg her og bestill en premium logo til knallpris i dag!