Det ser foreløpig ut som at korona epidemien skal prege russefeiringen i 2021 i tillegg. Norge og store deler av resten av verden har i over ett år vært preget av strenge tiltak og restriksjoner. Begrensninger på sosiale sammenkomster, digital utdanning, hjemmekontor og nedtegning av både butikker og frisører har preget landet. For russen har russefeiringen i stor grad blitt svært begrenset. Flere arrangementer har blitt avlyst og det ser ut som at mai måned kan bli annerledes for årets russ også. Vi ønsker å gi russen så normal og unik feiring som overhode mulig og leverer produkter som normalt til topp kvalitet.

Hva kan russen gjøre med koronasituasjonen?

Det er ikke så mye russen kan gjøre annet enn å følge myndighetenes råd og restriksjoner. Samtidig er dette en felles dugnad som betyr at hvis flere bidrar kan samfunnet raskere åpnes opp igjen. Vask hender ofte, begrens sosial kontakt og bruk munnbind der det er nødvendig. Når det gjelder den sosiale kontakten er det forståelig at dette er svært kjipt i en russetid. Samtidig finnes det andre alternativer som digitale møter på FaceTime eller at man møtes utendørs med god avstand. Sammen må vi prøve å gjøre det beste ut av situasjonen slik at russefeiringen raskest mulig kan bli normal for russen.

Blir russefeiringen i år normal?

Foreløpig er det vanskelig å si hvordan de neste ukene eller månedene vil se ut. Samtidig er den største forskjellen fra denne tiden i fjor og i år vaksinen. På denne tiden i fjor befant vi oss i en uviss situasjon uten vaksine eller kontroll på situasjonen. Per dags dato har vi økt kontroll og vaksinert store deler av befolkningen. Dette er et håp i tunellen og bidrar til at man kan se slutten på pandemien og gå tilbake til hverdagen slik vi kjenner den.

Childish-russ-logo-2021

Sammen kommer vi oss gjennom dette og skaper en uforglemmelig russefeiring! Sjekk ut våre knalltilbud på hjemmesiden og kontakt oss i dag. Vi oppfyller deres ønsker og strekker oss langt for å gjøre russen fornøyd.