Hvert år samles russ over hele landet på ulike russetreff og skaper uforglemmelige minner. Vi gir deg oversikt over de største treffene på tvers av landet som du ikke vil gå glipp av.

Trenger din gruppe russelogo? Vi har vært Norges største leverandør av premium russelogo siden 2009. Sjekk ut vårt utvalg til tilbudspris her.

rt

Landstreff Stavanger

Landstreff Stavanger er Norges største russetreff og blir arrangert i Kongeparken hver år i mai. Denne helgen samles over 15 000 russ fra hele landet for å feste til live opptredener fra verdenskjente artister. Det arrangeres konkurranser og kåringer under treffet der bussene konkurrerer om å ta priser som «beste rigg», «beste interiør» osv. Kongeparken har seks ulike scener der Parkscenen er den desidert største og rommer hele 14 000 tilskuere. Denne helgen vil du ikke gå glipp av! Se mer info om Landstreff Stavanger her.

Landstreff Lillehammer

Landstreff Lillehammer arrangeres for 24.gang i 2020. Dette treffet har utviklet seg til å bli en viktig del av russetiden og de vokser seg stadig større for hver år. Treffet finner sted på Birkebeiner skistadion med både vanland og bussområde, spisesteder, griller og bar og butikk. Alt ligger til rette for en magisk opplevelse du ikke vil gå glipp av! Les mer her.

Landstreff Fredriksten

Landstreff Fredriksten holdes på Fredriksten festning i Halden der over 10 000 russ samles hvert år. Festivalen har et eget campområde for både van, buss og telt. I tillegg finnes både service-telt der man kan slappe av med chill musikk og lade telefonen eller bevege seg videre til foodtrucks for å få litt mat. Dette er en festival du ikke vil gå glipp av. Les mer her for å se line-up og mer.

Tromsøtreffet

Tromsøtreffet ble stiftet i 2011 med mål om å samle all russ i Nord-Norge for å lage tidenes russefest. Dette har i løpet av kort tid blitt Nord-Norges største russetreff med tilreisende russ fra hele landet. Treffet arrangeres hvert år i Studenthuset Driv i Tromsø. Les mer om dette arrangementet og Line-up her.

Maibilletten

Maibilletten ble arrangert for første gang i 2008 i Trondheim. Over 10 år senere er de eneste arrangøren som har gitt russen i Trondheim konserter, russekroer, turer og opplevelser uten stopp. De har arrangert over 100 konserter og blitt utsolgt 9 år på rad så dette er noe du ikke vil gå glipp av! Les mer her.

Russens Dag – Tusenfryd

Denne dagen arrangeres av Tusenfryd AS der hele parken kun er åpen for russen. Dette betyr over 7000 feststemte russ uten lange køer med barnevogner og barnefamilier. Denne dagen vil du ikke gå glipp av! Kjøp billett til denne magiske dagen her.