På tide å planlegge russetur til Magaluf? Mange russegrupper velger å dra til Syden for å feire at man er ferdig med videregående. I tillegg flytter mange til ulike sider av landet eller utlandet for å studere. Da er det en ekstra fin avslutning å kunne reise på en tur sammen før mange sine veier skilles. Nedenfor har vi listet opp to av de mest populære reisemålene for unge nordmenn i Syden.

Sydentur og billig russelogo? Sjekk ut vår hjemmeside for knalltilbud.

Hos oss får du premium russelogo til en billig penge

Er du russ neste år eller på utkikk etter russelogo? Hos oss får du knalltilbud på alt fra russelogo til klistremerker, bannerdesign med mer. Sjekk ut vår hjemmeside og bestill i dag. Du får første skisse innen 2-3 dager, ingen forhåndsbetaling og en russelogo du kan være stolt av. Sjekk gjerne ut russens omtaler på Trustpilot. Hos oss blir du garantert fornøyd. Vi er størst i Norge på russelogo siden 2009!

russetur
russetur

Magaluf med russegruppen

Partybyen på Mallorca byr på et sol-og-ferieparadis med alt fra lange sandstrender til gigantiske nattklubber. Dette er en klar favoritt for skandinavisk ungdom der man finner en rekke ulike aktiviteter. Alt fra partybåt, skumparty, temakvelder, badeland, bar til bar og mye mer. I tillegg finner du en rekke skandinaviske barer som Grabbarna Grus, Den Glade Viking og Nord Nightclub for å nevne noen. Ikke bli overrasket om du hører at samtlige i disse barene og nattklubbene snakker enten svensk, dansk eller norsk.

Grabbarna Grus og Den Glade Viking

Kanskje kjenner du også igjen noen av bartenderne fra reality programmer som Paradise hotel eller Ex on the beach. Med direktefly fra flere norske byer er dette et soleklart valg for mange russ som nettopp er ferdig med skolen. Her finner du en rekke hoteller og leiligheter å velge i med gåavstand til det meste og rimelige priser. I tillegg finnes det også en rekke ulike reiseselskaper som retter seg mot ungdom. En av disse er Nordic Invasion som garanterer partyreiser til både Ayia Napa, Magaluf, Rhodos og Sunny Beach med mulighet til å delta på en rekke ulike arrangementer og aktiviteter.

Ios – en ekte paradis øy

Ios er en gresk øy i øygruppen Kykladene i Egeerhavet og en favoritt blant russen. Med sine høye fjell og klipper med krystallklart og blått vann er dette en ekte paradis øy. I tillegg har du de hvite husene med blått tak som speiler seg i solnedgangen mot det safir blå vannet. Når solen går ned på denne øyen går partystemningen opp og mange av øya sine nattklubber våkner til liv.

Her kan du feste til soloppgang med festglade nordmenn, svensker dansker og folk fra hele verden. Favorittene til mange er Astra Cocktail Bar, The Orange Bar samt mange fler. Her finner du en rekke ulike spisesteder med både lokale og internasjonale retter. Dersom du ikke ønsker å feste til langt på natt er det en rekke andre ting å gjøre. Utflukter, bading, shopping med mer. Du kan også finne direktefly fra Oslo til øya med reisevei på rett under fire timer.