På tide med en sommertur med russegruppen? Endelig er alle i russegruppen myndige og det er på tide med den velkjente sydenferien etter fullført videregående. Hvor går turen og hva bør man tenke på før man booker? Vi gir deg tipsene til hvor man kan møte flest jevnaldrende partyglade ungdommer.

Sjekk ut vårt knalltilbud på russelogo her!

Vi har tilbud på russelogo nå

Er du russ neste år eller på utkikk etter russelogo? Sjekk ut vårt knalltilbud på hjemmesiden i dag. Hos oss får du første skisse innen 2-3 dager og betaler først når logoen er ferdig. Med andre ord er det ingen forhåndsbetaling hos oss. Sjekk gjerne ut hva russen skriver om oss på Trustpilot. Vi oppfyller dine ønsker og garanterer en russelogo du og din gruppe kan være stolte av i lang tid.

De mest populære reisemålene for russen

De mest populære feriedestinasjonene for unge nordmenn i Syden er Kos, Ayia Napa, Magaluf, Rhodos og Ios for å nevne noen. Årsakene til dette er flere, men nedenfor har vi listet opp noen fellesnevnere for samtlige av stedene:

  • Solgaranti og varmt badevann
  • Forholdsvis enkelt å komme frem med fly eller ferje
  • Billig for alkohol og mat
  • Mange ungdom fra spesielt Skandinavia har disse feriemålene høyt på listen
  • Garantert fest og god stemning
  • Skandinaviske barer der personale snakker samme språk som nordmenn

russegruppen

Rhodos:

Med over 100 000 innbyggere er dette en av de større greske øyene og en favoritt reisemål for nordmenn i alle aldre. I tillegg til å være et populært reisemål har øya en rekke historiske attraksjoner, rimelige priser og et tilbud som passer både strandlivet og partykongen. Det går i tillegg en rekke direktefly fra Norge til den greske ferieøya.

Med hvite strender, moderne hoteller, gammel middelalderborg og et yrende partyliv er det ingen tvil at destinasjonen blir folksom. Høysesongen er juli og august som også betyr at prisene på både fly, hotell og mat er høyere enn resten av året. Dersom du er ute i god tid kan du derimot sikre deg både fly og hotell for en billigere penge. Reiser du hit for å oppleve fest og natteliv vil du ikke bli skuffet. Øya har en rekke arrangementer, egne festturer med båt, bar til bar og mye mer.

Ayia Napa

Ferieøya Kypros byr på en rekke klubber og dansegulv i en livlig bargate. Med direktefly fra Norge er det enkelt å komme seg hit og du finner garantert noe for enhver smak. Om det er fest, badeferie eller familieferie. Med krystallklart vann, god mat, langgrunne sandstrender og relativt rimelige priser er det ingen tvil om at dette er en favoritt. Ayia Napa ligger på øya sin sydøstre side og er et populært reisemål hele året.

På vinteren kan det være opptil 17 grader i vannet på denne øya. Du finner sandstranden Grecian Bay Beach som er både langgrunn og barnevennlig. I tillegg har du Nissi Beach som ligger fire kilometer fra sentrum. Få et innblikk i den lokale maten ved å bestille «mezes» som er en tapasvariant. Du får servert småretter med oliven, sesampure og dip med poteter og hvitløk, humus og tsatsiki for å nevne noe. Dersom ikke dette er noe for deg, fortvil ikke. Denne øya byr på langt mye mer for enhver smak.