Utsatt for «klipp og lim» logo? Det finnes dessverre mange useriøse aktører på markedet når det gjelder valg av logoleverandør for russelogo. Vi får ukentlig inn forespørsler fra fortvilede russegrupper som har blitt lurt av ulike logoleverandører når det gjelder kvalitet, pris og produkt. Noen er så uheldige at de aldri får logoen de har betalt for, mens andre får en logo som rett og slett er en rip off eller «klipp og lim» logo som er kopiert. Sistnevnte er faktisk ulovlig å ta i bruk og kan gi store konsekvenser for russegruppen.

På utkikk etter en unik russelogo med premium kvalitet til fast lav pris? Sjekk ut vårt tilbud her i dag.

klipp og lim
klipp og lim

Hva er klipp og lim logo?

Har din russegruppe kommet frem til at deres konsept skal være «Onkel skrue» er dette selvsagt helt i orden. Naturligvis ønsker dere en russelogo som har sammenheng med deres konsept og vi hjelper dere gjerne! MEN – dersom dere for eksempel ønsker Onkel skrue «klippet og limet» inn i logoen deres er dette ulovlig. Noen logo leverandører finner dessverre bare et eksistrende bilde på google og klipper dette inn i logoen, gjør et par endringer på farge og stil men i bunn og grunn er logoen ulovlig.

Hvordan unngå å bli lurt

Dere kan fremdeles ha en russelogo som representerer konseptet «Onkel skrue» på best mulig måte. Vi kan for eksempel designe en logo med en animasjon av Onkel skrue med en passende bakgrunn. Han kan for eksempel sitte på en stor haug med penger eller lignende. Kun fantasien setter grenser! Man kan gjerne hente inspirasjon fra bilder av Onkel skrue, det viktigste er bare at logoen ikke blir identisk med ett av Disney sine bilder.

Dette kan i verste fall føre til at man blir saksøkt av Disney, må betale store summer og fjerne logoen. Vi derfor ikke kopiere andre sine varemerker eller figurer, men vi kan bruke det som inspirasjon til å designe noe eget. Man vil vel ikke betale flere tusen kroner for en «Klipp og lim» kopi? Målet med en russelogo skal jo være at den er unik og fremstiller deres gruppe og konsept på best mulig måte.

Vi tilbyr premium logo til fast lav pris

Hos Russelogo.no kan du være sikker på at du får det du betaler for og litt til. Vi er størst i Norge på russelogo siden 2009 og har lang erfaring i bransjen. Våre designere er de beste på markedet og vet hva russen foretrekker. Vi ønsker å lytte til deres ønsker og oppfylle deres drøm om den perfekte og unike russelogo.

Med dette som utgangspunkt er vårt mål å overgå russens forventinger. Vi strekker oss alltid lenger for å gjøre dere fornøyd. Dette resulterer i at russen gir oss topp tilbakemeldinger!

  • Få første skisse innen 2-3 dager.
  • Vi har ingen forhåndsbetaling – betal når logoen er ferdig.
  • Vi lager kun premium logoer til topp kvalitet.
  • Vi får topp tilbakemeldinger fra russen. Les hva russen skriver om oss her.
  • Sammen skaper vi magi som blir lagt merke til og aldri glemt!

 

Sjekk ut vårt pristilbud på Russelogo.no i dag!