Hvordan få en vellykket russelogo? Russetiden nærmer seg med stormskritt og det er mange viktige avgjørelser som må tas i tiden fremover. Hvem skal være i russegruppa, hva skal vi hete, hvilke landstreff skal vi på, skal vi ha russelåt osv. Det er mye som må diskuteres og prioriteres. Man kan ikke delta på alt og noe må velges bort. En ting som på den andre siden ikke skal velges bort er russelogo. 

Vi er Norge største leverandør av premium russelogo siden 2009. Sjekk ut vårt store utvalg her og bestill i dag til tilbudspris.

1. Lag en gruppe

Skal du være alene, to personer eller 30 personer? Hvem skal gruppen bestå av og hvor mange skal dere være? Dette er noe av det første som burde avklares før man bestiller logo. Som Norge største logoleverandør siden 2009 har vi lang erfaring med russ og vet hva russen ønsker og trenger. Vi har sett mange eksempler på russegrupper som har blitt splittet, fått inn nye medlemmer, endret konsept osv. Dette er i utgangspunktet ikke et problem men det kan bli dyrt. Dersom man skal endre logobestilling 3 ganger fordi gruppen ikke blir enig blir budsjettet fort sprengt. Vårt beste tips til russen er derfor:

  • Lag en gruppe og bli enige om hvem som skal være i den
  • Lag en avtale som alle skriver under på slik at dersom noen trekker seg fra gruppa må de fremdeles være med å betale på logoen (hvis den allerede har blitt bestilt)
russelogo-bacardi-2018-780x780

2. Diskuter sammen i gruppa

Ettersom alle i gruppa skal bli med på å betale for logoen er det også viktig at alle føler at de har tatt del i avgjørelser rundt resultatet av logoen. En russegruppe betyr samarbeid og for at man skal samarbeide må alle delta. Det er ikke sikkert at alle har like mye å komme med, men det viktigste er at alle blir spurt og føler de er en del av viktige avgjørelser. På denne måten unngår man uvennskap, diskusjoner og pengeproblemer.

3. Finn et konsept og hold dere til det

Det er viktig at man setter seg ned og snakker ordentlig om hva slags konsept man ønsker å ha. Når konseptet er bestemt kan man begynne å planlegge hvordan logoen skal bli og dette kan selvsagt endres på underveis. Det er spesielt viktig å holde seg til konseptet man har valgt ettersom mange logoleverandører tar ekstra betalt for å endre konsept. For å unngå unødvendig dyre kostnader er det derfor viktig å tenke nøye gjennom hva gruppa egentlig ønsker.

4. Gi en tydelig beskrivelse av hvordan dere ønsker logoen skal se ut

Dersom dere har gjennomtenkt resultatet av logoen er det også viktig å formidle dette til designeren. Tenk gjennom farger, budskap, antall figurer, skrifttype, form, navn og alt som må diskuteres for at logoen skal bli slik dere ønsker. Tegn gjerne ned et forslag på et ark eller PC og legg dette ved i bestillingen av logoen. På denne måten blir det enklere for designeren å lage det slik dere ønsker. Resultatet blir da raskere ferdig ettersom antall endringer mest sannsynlig ikke vil bli så mange. Har dere på den andre siden ingen tanker om hvordan dere ønsker at logoen skal se ut? Det er selvsagt også helt i orden. Hvertfall om dere bestiller logo av oss. Våre designere er eksperter på russelogo og vet hva russen ønsker og liker. Ved å gi designerne våre frie tøyler til å komme med forslag til hva dere ønsker kan vi garantere at dere vil bli fornøyd.

Sjekk ut vår hjemmeside i dag for knalltilbud! Hos oss får du garantert en vellykket russelogo. 

  • Hos oss får du første skisse innen 2-3 dager
  • Vi har ingen forhåndsbetaling – betal ved bestilling eller når logoen er klar
  • Vi tilbyr unike videologoer, klistremerker og mye mer.

Vi får topp tilbakemeldinger fra russen og med over 10 års erfaring vet vi hva dere ønsker. Se hva russen skriver om oss på Trustpilot.