Vi har tilbud på alle våre russelogo pakker så lenge våre designere har kapasitet til å ta imot fler og fullføre dem innen avtalt tid. For øyeblikket har vi mottatt veldig mange bestillinger. Vårt beste tips til deg om du ikke vil gå glipp av pristilbudet er å bestille å snart som mulig. Trykk her for å komme direkte til bestillingsskjemaet på vår hjemmeside.

På jakt etter premium russelogo til knallpris?

Når man er på jakt etter den perfekte, unike og helt rå russelogoen er det noen ting som er viktig å tenke gjennom. En russelogo skal representere russegruppen på best mulig måte. Den skal være unik og skille seg ut i mengden! Uavhengig av om man er vanruss, bussruss eller vandreruss – alle bør ha en spesialdesignet russelogo. En premium russelogo som representerer din gruppe på best mulig måte. Man er kun russ en gang i livet så hvorfor ikke gå ALL IN!

Vi er størst i Norge på premium russelogo siden 2009! Sjekk ut vårt tilbud på russelogopakker her og bestill i dag.

Holder alle russelogo pakkene høy kvalitet?

Et spørsmål som ofte går igjen hos russen i tillegg til varigheten på tilbudet er «holder alle pakkene samme kvalitet?». Svaret på dette er enkelt – ja! Det er ingen forskjell når det gjelder kvalitet på våre logopakker. Det eneste som skiller pakkene er hva som inngår. Betaler man mer får man altså mer som for eksempel antall endringer inkludert, hodebånd, prioritering osv. Du kan dermed være sikker på at du får samme premium kvalitet uavhengig av hvilken logopakke du bestiller.

tilbud russelogo
tilbud russelogo

Tilbud på russelogo hos russelogodesign

Ønsker du en logo av høy kvalitet, men ønsker ikke betale for mye? Dersom du ikke finner en pakke som matcher ditt budsjett på vår hjemmeside kan du gjerne sjekke ut russelogodesign.no. Dette er et selskap som eies av Russelogo.no med de samme designerne som jobber for å levere premium logoer.

Den eneste forskjellen er at russelogoer fra denne siden har lavere priser grunnet de fremstår noe enklere. Pakkene inneholder ikke like mye og man kan for eksempel velge å bestille russelogo med kun tekst. Les mer om de ulike logopakkene som tilbys på russelogodesign her.

Vi har knalltilbud på russelogo nå!

Vi tilbyr også klistremerker, bannerdesign og mye mer. Russelogo.no hjelper dere gjerne med å designe en russelogo som følger regelverket og er 100% unik! Vi er størst på russelogo siden 2009 og har lang erfaring med russen. Våre designere er eksperter på grafisk design og forstår hva russen ønsker. Hos oss er du og din gruppe i trygge hender – vårt mål er å oppfylle deres ønsker.

  • Få første skisse innen 2-3 dager.
  • Vi har ingen forhåndsbetaling – betal når logoen er ferdig.
  • Vi lager kun premium logoer til topp kvalitet.
  • Vi får topp tilbakemeldinger fra russen. Les hva russen skriver om oss her.
  • Sammen skaper vi magi som blir lagt merke til og aldri glemt!

Sjekk ut vårt pristilbud på Russelogo.no i dag!