Etter flere år med pandemi og korona som for alvor har alvor lagt sin demper hos russen ser vi endelig lyset i tunellen. For er det noen vi virkelig ønsker verdens beste russetid så er det russen. En russefeiring må ofte tåle mye kritikk uavhengig om det er korona innblandet eller ikke. Samtidig ønsker vi på Russelogo med denne artikkelen å gi en hyllest til russen for hvordan de har taklet nedturer, forventninger og utfordringer med strak arm.

Vi feirer russen med knalltilbud på russelogo – trykk her!

Hos oss får dere tilbud på russelogo

I tillegg ønsker vi å tilby alle russ knalltilbud på russelogo! Sjekk ut vår hjemmeside i dag for tilbud på alt fra unik russelogo til klistremerker og bannerdesign. Vi har ulike pakker der innholdet varierer. Kvaliteten på selve logoen er den samme, så velg den pakken som passer deg og din russegruppe best.

Er du usikker på hvilken du skal velge? Ta gjerne kontakt med oss på chat på hjemmesiden for veiledning. Første skisse får du vanligvis innen 2-3 dager etterfulgt av ferdig logo. Den er som regel ferdig innen 1-2 uker, men det varierer noe avhengig av antall endringer man ønsker osv. Vi strekker oss langt for å gjøre russen fornøyd og har svært fornøyde kunder! Sjekk ut hva russen skriver om oss på Trustpilot. I tillegg slipper du å betale på forhånd – du kan fritt velge å betale på forhånd eller når logoen er ferdig.

Vi heier på russen og er stolte av dere

En russefeiring bærer preg av mye fint men også utfordringer. Alt fra grove russelåter, kontrakter som minner om investeringsavtaler og fortvilte elever med svært høye krav og forventninger å leve opp til. Alt fra obligatorisk oppmøte på skolen og en streng fraværsgrense til forpliktelser både hos venner, foreldre og blant russ.

Det å være avgangselev er ikke en enkel oppgave og noe som de fleste kjenner på kroppen. I tillegg får russen gjennomgå i aviser med oppslag om bråk, støy, brutte korona regler eller andre negative lys som ofte gjenspeiles på russen. Vi ønsker derimot å rose russen for tiden vi har gått gjennom og hvordan dere har taklet det.

Sammen kommer vi oss gjennom det meste

Dere har fulgt restriksjoner og kuttet ned på en russetid dere aldri får tilbake. Sammen har vi stått i dette som for mange har vært en stor påkjenning og utfordring. Derfor ønsker vi på russelogo å bidra til at dagens og fremtidige russ får en så god opplevelse som mulig.

Bestill russelogo hos oss

Hos oss kan du være sikker på at du bestiller logo av en seriøs leverandør som strekker seg langt for å imøtekomme russens ønsker og behov. Vi har over 10 års erfaring i bransjen og har vært med på både opp og nedturer. Sammen klarer vi å komme gjennom det meste og vi er sikre på at de kommende årene vil by på mye positivt for russen! Vi gleder oss og er stolte av dere som er russ og avgangselever.