Først og fremst er det viktig å bestemme seg for et budsjett i forhold til din russelogo. Deretter velge riktig logoleverandør og valg av russelogopakke. Det er allikevel viktig å tenke gjennom en del fler ting for at logoen skal bli akkurat som dere ønsker.  Nedenfor er en liste med ting som er lurt å tenke over før man bestiller.

Sjekk ut tilbakemeldinger fra tidligere russegrupper

Dette er et godt tips for å få inspirasjon. Kanskje liker du fargene som er brukt i en logo, mens du liker skrifttypen i en annen logo? Det er ikke noe problem. Det er kombinasjonene av mange ulike ideer som gjør deres logo unik. Sjekk gjerne ut vår Instagram for å få inspirasjon til deres premium russelogo.

Hvorfor bestille teaser logo

Teaser er det som kommer først i rekken når det gjelder utgivelser av navn på russegruppen. Teaser er etterfulgt av dekknavn og konsept. Teaser er som regel mindre seriøst enn dekknavn og konsept. Det er ingen bestemte tider for når man kan slippe teaser og gruppa kan selv avgjøre når dette skal gjøres og om de i det hele tatt ønsker å ha teaser. Dette har til nå vært mest brukt i områder rundt Oslo, men dette er kanskje en tradisjon som burde innføres i hele landet?

viktig russelogo
viktig russelogo

Dekklogo – logo som slippes før selve konseptet

I dag har de fleste dekknavn før konsept. Dekknavnet blir brukt for å promotere seg selv og gruppa før det virkelige navnet slippes – konseptet. Russen går ofte all inn når det gjelder dekknavn og har både klær, logo og sang til dekknavnet de slipper.

Det er også en rekke kåringer i forbindelse med dette som kåring av «beste dekknavn». Det var Eikelibussen «Legenden»  i 2002 som et halvt år før russentiden slapp russenavnet «Skyscraper». De fikk mye oppmerksomhet rundt navnet fremfor de andre russegruppene som holdt navnet hemmelig. Dette ble raskt til en tradisjon som førte til at det ble vanlig å slippe dekknavn før konsept.

Viktig å tenke gjennom når det gjelder selve konseptet

Konsept er noe alle russegrupper har. Dette navnet slippes litt før russetiden og er temaet for russegruppen i selve russetiden. Det er dette navnet/konseptet som blir synlig på busser, vans, gensere, russedresser, hodebånd og bannere gjennom hele russetiden. Det er viktig å tenke nøye gjennom man slags konsept man ønsker før man bestiller russelogo og at det er enighet rundt dette i gruppa.

Bestill russelogo på tilbud hos oss i dag!

Vi tilbyr også klistremerker, bannerdesign og mye mer. Russelogo.no hjelper dere gjerne med å designe en russelogo som følger regelverket og er 100% unik! Vi er størst på russelogo siden 2009 og har lang erfaring med russen. Våre designere er eksperter på grafisk design og forstår hva russen ønsker. Hos oss er du og din gruppe i trygge hender – vårt mål er å oppfylle deres ønsker.

  • Få første skisse innen 2-3 dager.
  • Vi har ingen forhåndsbetaling – betal når logoen er ferdig.
  • Vi lager kun premium logoer til topp kvalitet.
  • Vi får topp tilbakemeldinger fra russen. Les hva russen skriver om oss her.
  • Sammen skaper vi magi som blir lagt merke til og aldri glemt!

 

Sjekk ut vårt pristilbud på Russelogo.no i dag!