Hvert eneste år lager russ over hele landet nye russegrupper, konsept og russelogoer. Det er ikke alltid like enkelt å skape en unik russelogo som representerer din gruppe på best mulig måte, men fortvil ikke – vi hjelper dere gjerne!

Trykk her for å sjekke ut våre russelogoer og få knalltilbud på premium russelogo!

Viktig å tenke på når man velger russelogo:

  • Sammenheng mellom konseptet til russegruppen og logoen. F.eks dersom konseptet er «Prison Break» kan russelogoen representere dette ved å ha fanger i logoen eller noen som prøver å «rømme» fra et fengsel.
  • Ikke bruk «klipp og lim» metoden eller kopier ting fra andre – dette er ulovlig og kan føre til bøter.
  • Velg et konsept og en russelogo som ikke er negativt eller støtende.
  • Husk at kvalitet koster og at det billigste ikke alltid er det beste. «Man får det man betaler for» og en veldig billig russelogo holder sjeldent topp kvalitet.
  • Husk at man kun er russ en gang – hvorfor ikke gå ALL IN!

Kun fantasien setter grenser for hvordan deres logo skal bli! Samtidig er det viktig å tenke på at kopiering er ulovlig. Dersom man bruker andre sin logo eller merkenavn er dette ulovlig og kan føre til at logoen må fjernes. De samme reglene gjelder dersom det er tydelig likhet mellom to eller flere logoer.

Et eksempel på hva som blir regnet som kopiering og er ulovlig:

Har din russegruppe kommet frem til at deres konsept skal være «Disneyland» er dette selvsagt helt i orden. Naturligvis ønsker dere en russelogo som har sammenheng med deres konsept – vi hjelper dere gjerne! MEN – dersom dere for eksempel ønsker Askepott, Tornerose eller andre disneyprinsesser «klippet og limet» inn i logoen deres er dette ulovlig.

Fortvil ikke – dere kan fremdeles ha en russelogo representerer deres konsept «Disneyland» på best mulig måte. Vi kan for eksempel designe en logo med ulike prinsesser dersom dere ønsker det. Prinsessene kan til og med ligne på medlemmene i russegruppen! Kun fantasien setter grenser og vi henter gjerne inspirasjon fra Disney prinsessene om dere ønsker det. Vi kan bare ikke kopiere – men man vil vel ha noe unikt og ikke bare en kopi! 

Det er viktig at man velger profesjonelle designere som kan regelverket og garanterer at deres russelogo ikke bryter noen lover. Dersom ikke regelverket blir fulgt kan dere får problemer senere i russetiden og i verste fall bli nødt til å fjerne russelogoen.

Vi på Russelogo.no hjelper dere gjerne med å designe en russelogo som følger regelverket og er 100% unik!

Trykk på denne linken for å se våre knalltilbud på premium russelogo!