Vi på Russelogo.no er størst i Norge på premium russelogo siden 2009 og fun facts om russetiden. Dette gjør oss til eksperter på å forstå hva russen trenger og ønsker. Vårt team består av bransjens beste designere på grafisk design og russelogo. Med dette som utgangspunkt er vårt mål å overgå russens forventinger. Vi strekker oss alltid lenger for å gjøre dere fornøyd. Dette resulterer i at russen gir oss topp tilbakemeldinger! Bestill russelogo i dag på vår hjemmeside.

Fun Facts om russen

 Nedenfor finner du 10 fun facts om russefeiringen. Kanskje de kan brukes på vors neste gang russegruppen møtes? Hvem klarer få flest og vinner? Hvem taper og hva må taperen gjøre?

 1. Dagens russetradisjon startet i 1905 i Oslo da avgangselever gikk med røde russeluer. De røde russeluene var inspirert av tyske studenter som hadde besøkt hovedstaden året før.

 

 1. Blårusseluene så dagens lys i 1916.

 

 1. Hvitruss symboliserer russ som har gått 3 år på idrettslinje på videregående. Denne fargen er fortsatt i bruk på Tromsdalen videregående skole.

 

 1. no er Norges største leverandør av russelogo siden 2009! Hos oss får du premium russelogo til topp kvalitet uten å betale for mye. Sjekk ut vår hjemmeside og pristilbud her.

 

 1. Russefeiringen bygger delvis på dansk tradisjon og skal symbolisere fullført gymnasium. Den norske feiringen skiller seg ut når det gjelder både klær, tradisjoner, varighet, russetreff og mye annet.

 

 1. Hvert år er det rundt 42 000 ungdommer som er avgangselever ved de norske skolene som blir russ.

 

 1. Den blå russefargen så dagens lys i 1916 og skulle opprinnelig representere avgangselever fra service og samferdsel, men etter ønske fra elever på høyskoler i Oslo i 1917 ble det endring i dette. Det ble bestemt at de med allmennfag i økonomi skulle dele blåfargen med avgangselever fra service og samferdsel.

 

 1. De første blå russeluene kom altså i 1916, men det var først året 1953 som blir regnet som starten på de blå russeluene. Dette året ble økonomisk fagretning treårig.

 

 1. dag er det linjen service og samferdsel som representerer fargen svart.

 

 1. Tradisjonen med egne russebiler oppstod på 1950-tallet. På denne tiden begynte russen å kjøpe gamle personbiler og malte dem i røde eller blå farger utstyrt med hvite rulletekster og senere reklame.
fun facts
fun facts

Trenger din russegruppe en premium russelogo?

Vi på Russelogo.no er størst i Norge på premium russelogo siden 2009 Dette gjør oss til eksperter på å forstå hva russen trenger og ønsker. Vårt team består av bransjens beste designere på grafisk design og russelogo. Med dette som utgangspunkt er vårt mål å overgå russens forventinger. Vi strekker oss alltid lenger for å gjøre dere fornøyd. Dette resulterer i at russen gir oss topp tilbakemeldinger!

 • Få første skisse innen 2-3 dager.
 • Vi har ingen forhåndsbetaling – betal når logoen er ferdig.
 • Vi lager kun premium logoer til topp kvalitet.
 • Vi får topp tilbakemeldinger fra russen. Les hva russen skriver om oss her.
 • Sammen skaper vi magi som blir lagt merke til og aldri glemt!

Sjekk ut vårt pristilbud på Russelogo.no i dag!